Reglerne for Simple IRA din virksomhed brug for at vide

En spareplan incitament Match for medarbejdere plan, bedre kendt som en enkel plan, er en IRA-baseret pensionsordning til arbejdsgivere med færre end 100 ansatte.

Under en simpel IRA plan, kan en medarbejder bidrage en del af hans løn til sin SIMPLE IRA konto. En medarbejder kan gøre en maksimal bidrag på $9.000, ($10.500 hvis alder 50 og over), hans SIMPLE IRA konto for 2004. Du, arbejdsgiveren er forpligtet til at yde et bidrag til enhver arbejdstager, der modtager $5.000 eller mere i erstatning.

Du kan matche op til 3% af lønnen for de ansatte, der bidrager til deres SIMPLE IRA konto. Du behøver kun at matche for disse arbejdstagere bidrager til planen. I enhver 2 år ud af en periode på 5 år efter meddelelsen til medarbejderne, kan du vælge en lavere matchende bidrag procentdel, men ikke mindre end 1% af lønnen.

Virksomheden har ogsÃ¥ mulighed for at vælge en “ikke-valgfag” obligatorisk virksomhed kamp af 2% af Ã¥rsløn for hver medarbejder. Under “ikke-valgfag” bidrag formel, selv hvis en kvalificeret medarbejder ikke bidrage til hans SIMPLE IRA, skal du stadig bidrage til hans konto 2% af hans løn.

Fordele ved simpel IRA

Billigere end en 401 (k)

Ulemper ved simpel IRA

En særskat bøde på 25% unikke til SIMPLE IRA for udbetaling af inden for de første to år af åbne en SIMPLE plan. (Kongressen overvejer at afskaffe denne afgift).

En simpel IRA er langt mindre fleksibel end en 401 (k) plan.

Arbejdsgiveren skal yde bidrag til alle støtteberettigede medarbejdere.

Ingen bidrag kan foretages til andre kvalificerede pensionsordninger.

Alle bidrag er umiddelbart overdrages, hvilket betyder, at alle bidrag tilhører det samme medarbejderen.

En simpel IRA plan kan kun opsiges fremadrettet, begynder tidligst den næste kalenderår. Bidrag skal fortsætte indtil planen er afsluttet.

En simpel IRA skal sættes op på mindst 60 dage før årets udgang. Således er oktober 1, den sidste dag til at oprette en ny simpel IRA for kalenderåret.

Ingen lån tilladt.

Mens den enkle IRA gør sanser under visse omstændigheder, kommer denne plan med en masse bindinger. Hvis din virksomhed har ingen ansatte og du ikke forventer at ansætte medarbejdere i den nærmeste fremtid, kan du overveje at bruge en Solo 401 (k) med et lån funktion i stedet for en simpel IRA. Og hvis du har mere end 20 ansatte, se på opsætning af en regelmæssig 401 (k) som et alternativ.

For at opsige en simpel IRA plan, underrette den finansielle institution, at du valgte at håndtere SIMPLE IRA plan, du ikke vil yder bidrag til det næste kalenderår, og at du ønsker at opsige den kontrakt eller aftale med det. Du skal også underrette dine medarbejdere at simpel IRA planen vil blive afbrudt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *