Lydbøger- Lytte til litteratur Online

£ 7,99 / måned eller £ 16,99, 4,5 stjerner For dem af os, der elsker en hjertevarmende romance at dykke ned i, dette pick kortlægning livet for Nell og Van er ideel. En 6 til 7 millioner-sang bibliotek anses gennemsnit 8 millioner ville være ideel. Bluffs forklarer i detaljer, hvordan man bryder ud af at spille en stram, aggressiv stil og begynde at bluffe på ideelle tidspunkter. £ 7,99 / måned eller £ 13,99, 4,5 stjerner En Sunday Times bestseller, Dawn’s ærlige og tankevækkende nye bog fortæller historien om Ruby, Beth og Lauren, der viser, gratis lydbøger (https://www.lydbogreolen.dk/) at livet ikke altid er så perfekt som det kan synes udefra. Hvilket er grunden til, at vi har valgt nogle af de bedste lydbøger på Audible, som alle har samlede 4,5 stjerneklassifikationer eller derover – med masser af individuelle femstjernede anmeldelser!

£ 7,99 / måned eller £ 19,99, 4,5 stjerner Med to fortællere, der skildrer de mandlige og kvindelige versioner af historien, vil denne psykologiske thriller holde dig hooked indtil udgangen. “Mit bryst og membran er ømme i slutningen af dagen,” siger hun. Steve Campbell lyttede til tusindvis af timers lydbøger, ofte de samme bøger igen og igen, mens han arbejdede på byggepladser i Calgary, Alberta, før han seriøst betragtede fortælling som en karriere i 2016. “Nogle af dem lyttede jeg til og tænkte: “Jeg kan gøre det bedre end det,” siger han. £ 7,99 / måned eller £ 25,99, 4,8 stjerner Hvis du kæmper for at læse selvhjælpsbøger som denne, kan en lydbog være en fantastisk måde at tage i alle de velvære tips og råd. Igen, fortalt af Dawn selv, denne lydbog er en fantastisk måde at absorbere denne bog på den måde, at det var meningen, at blive hørt. Frivilligt at læse for blinde og ordblinde gennem Learning Ally, eller for den brede offentlighed gennem LibriVox, er en fantastisk måde at få erfaring med at udføre og producere indhold.

Forudsat enkeltpersoner er ikke godt bekendt med glykæmisk indeks, eller GI, bør de få viden om det og anvende det til at guide dem i mad muligheder. Den nye kontrolpanel er forholdsvis enkel og intuitiv, men der er et par måder at bruge det, der fungerer bedre end andre, samt et par faldgruber, du ønsker at holde øje med. For et par år siden Amazon indarbejdet Audible lydbøger på Amazon Kindle. Langt de fleste lydbøger, som du downloader online, findes i MP3. Kassette Adhesive Mp3 lydbog Som hver eneste af er den første Audio bog formater til altid at være masse-frigivet. “Hovedårsagen til anmeldelser af negative målgrupper er generelt tekniske problemer,” siger Callum Plews, producent af Macmillan Audio. “Jeg meldte mig frivilligt til Georgia Radio Reading Service i fem år, før jeg nogensinde gjorde noget af professionel karakter,” siger Karen Commins, en it-medarbejder vendte lydbog fortælleren i Atlanta.

“Lydbog udfører er unik i, at du har ansvaret for hele historien,” siger januar LaVoy, der har fortalt mere end 200 lydbøger af bestseller forfattere som James Patterson, John Grisham, Nora Roberts og Ken Follett. Det er også en god idé at lytte til en masse lydbøger, så du forstår, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Lydbog producenter har tendens til at foretrække at ansætte folk med handler erfaring, især når det kommer til værker af fiktion, hvor der er flere tegn. Men folk, der har ringe eller ingen handler erfaring kan også blive en succes. Alle nuværende og forrige generationer modeller har en lydbog afspiller, og du kan lytte til dem med et par trådløse hovedtelefoner. Parret mødes som børn, men tvinges fra hinanden kort efter. Selv om ikke alle bøger er gratis, et stort antal af dem er, og de kan prale af et katalog over over 100.000 gratis lydbøger og eBøger.