Sådan tjener du penge hjemmefra med en sidestrøm

Hvis du spekulerer på, hvordan du tjener penge hjemmefra, er du ikke alene. Mere end en tredjedel af amerikanerne har en eller anden form for sidegesjæft. Fra at sælge dine egne oplysninger til at sælge andres oplysninger, kan du gøre dine talenter til en succesrig forretning. Du kan endda blive placeringsuafhængig med en sidestrøm, der let kan bygges på internettet. For at tjene penge online skal du bruge et websted, en e-mail-tjenesteudbyder og nogle øremærkede midler til at betale skat.

For dem, der elsker at hjælpe andre, er det at starte en virksomhed som virtuel assistent en fantastisk måde at begynde at tjene penge hjemmefra. Disse personer udfører administrative opgaver for kunder, såsom at hjælpe dem med online forskning eller lave rejseplaner. En sidevirksomhed, der involverer mad, kan være et godt valg for dem, der ikke har meget kapital. Fødevarevirksomhed starter med små opstartsomkostninger, men kræver masser af lidenskab.

En anden måde at tjene hjemmefra er ved at sælge dine uønskede varer. Chancerne er, at du har nogle gamle ting, som du kan slippe af med. Det kan være en god idé at sælge brugt tøj, børnetøj, sportsartikler, tilbehør til garderobe eller elektronik. Du kan endda sælge en brugt bil eller en motorcykel for at tjene nogle penge. Mulighederne er uendelige! Bare sørg for at gøre dette med forsigtighed og omhu.

Hvis du har en omsættelig færdighed, kan du overveje at oprette et online kursus. Internettet har en bred vifte af værktøjer til opbygning af en salgstragt, herunder freeware. Du kan også skrive en blog eller tilbyde råd til andre mennesker. Ved at oprette en virksomhed kan du arbejde på din egen tidsplan. Der er tusindvis af forskellige måder at tjene penge hjemmefra med denne sidestrøm. Så hvordan starter du din egen virksomhed?

Mens online undersøgelsessider ikke betaler godt, kan du tjene gavekort i bytte for din tid. Survey Junkie og Swagbucks er to populære steder at tilmelde sig. Du kan deltage så lidt som en halv time for at tilmelde dig. Du kan ikke være for gammel, da de fleste undersøgelsessteder kræver en aldersgruppe på tretten til atten år. Der er også forskellige udbetalingstider, så husk dine forventninger. Den bedste måde at tjene penge hjemmefra er ved at lave dine egne sidejobs.

Amazon Associates betaler indtjening 60 dage efter udgangen af hver kalendermåned. ShareASale udbetaler indtjening hver 20. dag i måneden, men du skal bruge en saldo på $ 10 og en stabil strøm af besøgende for at tjene et anstændigt beløb. En anden mulighed er at sælge dine produkter på Etsy. Webstedet kan prale af 96 millioner aktive købere, og det forventes at generere 13.5 milliarder dollars i merchandise-salg inden 2021.