Hvor pålidelige er mobiltelefoner

Mobiltelefoner og personsøgere er en del af “nu” generation, øjeblikkelig kontakt, hvor som helst når som helst. Folk er på udkig efter bekvemmelighed, komfort og sikkerhed. Spørgsmålet er hvordan øjeblikkelig og pålidelig er kontakten?
Taler med en person, er den vigtigste brug for en mobiltelefon, men på grund af dårlig modtagelse hvor ofte opkald ikke går igennem, eller vigtige opkald “faldt” på grund af flaky dækning? Lad os ikke glemme, at i en tid af tragedie, linjer blev overbelastet og den rungende “alle kredsløb travlt” meddelelser blev hørt fra kyst til kyst. Der er helt sikkert plads til forbedringer, hvis du ønsker at nå ud og røre nogen.
Alternativet til talekommunikation er traditionelle tekst messaging, nydes af unge som SMS, en ‘hip’ kommunikationsmetode, og jo ældre som den afprøvede og sande personsøgning, en troværdig kommunikationsmidler. Et luftfartsselskab modtager sider eller SMS-beskeder via en traditionel dial-up modem eller internetforbindelse til deres terminal, og derefter sender meddelelser via deres netværk til den passende trådløse enhed. Hvordan instant sender en SMS-besked? Svaret kan overraske dig… Det afhænger af.
Traditionelle måde at sende SMS-beskeder er overraskende pålidelig og hurtig. Men mange cellulære luftfartsselskaber, der ønsker at fusionere teknologier samtidig holde omkostningerne nede, har valgt for at udnytte e-mail teknologi til at sende SMS-beskeder. Hvorfor ikke, er en email intet mere end en tekstbesked, ved hjælp af Simple Mail Transfer Protocol (SMTP). På overfladen denne lyder som en rigtig god idé, næsten alle har e-mail-adgang og brug af internettet strømliner afsendelse af beskeder.
Hvad er ofte overset, er, at e-mail ikke var designet til at være tid følsomme. Der kan være betydelige forsinkelser og en øjeblikkelig kvittering kan gå tabt, når du sender e-mail til en Personsøger eller mobiltelefon. SMS-beskeder sendt via email protokollen SMTP kunne tage en mere naturskønne leveringsbetingelser rute. I mange tilfælde er modtager meddelelser i tide ikke kritisk. nogle industrier kræver og drage fordel af modtagelsen af hastemeddelelser. Det er derfor vigtigt at indse og skelne mellem de protokoller, der er designet til øjeblikkelig kommunikation og dem, ikke der.
Hvis der kræves at sende meddelelser omgående til en mobiltelefon eller personsøger, er mere pålidelig protokoller tilgængelige. Når du sender SMS-beskeder via et modem, er Telocator alfanumeriske protokol (TAP) meget pålidelig, omend langsommere på grund af modem opkald. Hvis afsendelse af meddelelser med en høj hastighed internetforbindelse bruge de nyere tid følsomme internetprotokoller: simpel netværk personsøgning protokol (SNPP) og trådløs kommunikation Transfer Protocol (WCTP). Hvis din udbyder understøtter disse protokoller er de bedre muligheder for at sende vigtige meddelelser.
Hvis luftfartsselskaber forstå “nu” generation er om hastighed og pålidelighed, forbedre kundetilfredsheden. SMS-beskeder er en pålidelig og praktisk kommunikationsmetode, især da stemme ikke er altid praktisk eller muligt. Med offentlighedens bevidsthed og opfordre, øge luftfartsselskaber deres tilbud for SMS-protokoller. Luftfartsselskaber skal tilbyde e-mail eller SMTP, men de skal også støtte tid følsomme protokoller, uanset, om protokollerne er ældre som TAP eller nyere som WCTP.
Ressourcer-
Luftfartsselskaber, der støtter SNPP –
Luftfartsselskaber, der støtter WCTP –

3 thoughts on “Hvor pålidelige er mobiltelefoner”

  1. ABILIFY without a prescription

    I’m commenting to let you be aware of of the amazing discovery my child developed browsing the blog. She came to find a good number of details, including how it is like to have a great coaching character to get a number of people clearly completely grasp a number of advanced issues. You actually did more than her desires. I appreciate you for churning out such beneficial, dependable, edifying and cool guidance on that topic to Emily.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *